• Výchovný koncert 19. 4. 2023

          • "Co mi může dát vážná hudba" je koncert světového šampiona v loopingu a mistra beatboxu, českého hudebníka vystupujícího pod jménem EnDru, určený mladým posluchačům.

            S žáky 2. stupně navštívíme koncert ve středu, 19. 4. v 8:30, v Kongresovém centru ve Zlíně. Navážeme tak na mimořádný zážitek z minulého týdne, kdy jsme se setkali s guaynsko-holandským umělcem Andy Ninvallem, působícím také v oblasti moderní hudby a tanečního umění. 

          • Výsledky zápisu do 1. třídy

          • Zveřejňujeme výsledek zápisu k povinné školní docházce do základní školy 2ika. V přiloženém dokumentu naleznete seznam registračních čísel uchazečů a informaci, zda byli přijati. Těšíme se na naše nové prvňáčky!

            Přijaté uchazeče (jejich zákonné zástupce) prosíme o potvrzení nástupu do naší školy, v kanceláři si mohou také osobně vyzvednout samostatné rozhodnutí o přijetí. Nepřijatým uchazečům bude rozhodnutí zasláno do vlastních rukou.

            Organizační schůzka pro rodiče nových žáčků bude uspořádána v červnu, o jejím termínu budeme včas informovat na kontakty, uvedené v přihlášce.

          • Kurz sebeobrany

          • Získali jsme podporu Zlínského kraje pro realizaci kurzu sebeobrany pro žáky 2. stupně. Projekt bude probíhat od května do prosince 2023.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

            V kurzu se žáci naučí aktivně i pasivně se bránit a předcházet rizikovým situacím při kontaktu s jinými osobami, naučí se rozeznat potenciální rizikovou situaci, správně ji vyhodnotit a vhodně na ni reagovat. 

            Ve skupinách mladších a starších dívek a chlapců absolvují žáci 10 dvouhodinových výukových bloků pod vedením zkušeného lektora sebeobrany.

            Projekt Vzdělávací kurz praktické sebeobrany pro žáky a žákyně 2. stupně základní školy 2ika Zlín (MaS06-23/041) je spolufinancován Zlínským krajem.